Другите за Frylow

13 февруари, 2013
stout-imageКато заведение, се гордеем със сервирането на чудесна храна. Ние от Stout винаги сме държали на контрола на мазнината за да осигурим добро качество на храната и намаляване на разходите. Това означава да използваме слънчогледово олио с най-високо качество и ежедневно да филтрираме и почистваме нашите фритюрници. С този режим, сменяме олиото във фритюрниците средно на всеки 3 дни.

След като инсталирахме Frylow качеството на храната се подобри забележимо и спестихме значително от покупката на олио. Инвестирането във Frylow е нещо, което трябва да направите без да се замисляте. Сега сменяме олиото на всеки 9 дни вместо на 3. Пресметнах нашите разходи преди Frylow и сега:

Преди Frylow
Смяна на олиото: 3 дни – разход на фритюрник за 1 година: $16,680.00
Смяна на олиото: 9 дни – разход на фритюрник за 1 година: $5514.00
Спестявания за 1 година: $11,166.00

Очакваме да спестим над $33,000.00 през следващите три години.

Предоставиха ни го за 2 седмици тестване преди да го закупим и в момента сме на етап сключване на сделката. Слагамм моята репутация, че този продукт е прекалено добър за да бъде истински.

Erin Gamelin
Owner Stout Irish Pub
221 Carlton St.Toronto, ON M5A 2L2
647-344-7676

______________________________________________________________________________________________________________

hgilogoАз съм човек, загрижен за околната среда и когато ми беше представен Frylow аз се съгласих да го пробвам тъй като в Hilton Hotel Group в Европа успешно го бяха тествали. Намалих температурата и времето за готвене. И мазнината издържаше 70% по-дълго. Уредът работи, спестява пари, време, мазнина, електричество, намалява отпадъците, безопасен е за околната среда и най-вече създава по-здравословни и вкусни продукти. Препоръчвам го без колебание.

Carlos Roche
Главен готвач

______________________________________________________________________________________________________________

fourpointslogojpegПреди да използваме Frylow слагахме почти 10 литра мазнина във фритюрниците, която използвахме за пържене на закуски. Сега ние слагаме по-малко от 2 литра. Това не е само значително спестяване, но и значимо повишаване на качеството.
Спестихме 6 тона мазнина годишно и намалихме разхода си за мазнина с 45%. Frylow се изплати сам за 3 месеца.

Simon Wallace.
Главен готвач
Four Points Sheridan.
Darling Harbour.
(Australia’s largest hotel)

______________________________________________________________________________________________________________

phoenicianТехнологията Frylow беше инсталирана във Phoenician преди повече от година и доказано намали разходите ми за мазнина с 50 процента. Освен това, храната, която сервираме има по-светъл цвят и по-малко калории. Frylow доказа, че е „победител, победител, победител” за Phoenician, госитте ни и околната среда.

Paul Carter
Executive Chef
The Phoenician – Scottsdale

______________________________________________________________________________________________________________

bww_logoНаскоро имахме възможност да тестваме Frylow във всички наши седем фритюрника в Goodyear. С големия обем храна, която се пържи в нашия ресторант, ние обикновено сменяме мазнината през ден. Когато сложихме Frylow във всички наши системи забелязахме, че ни необходима смяна на мазнината на всеки 4-5 дни. Това е значително намаляване на потреблението на мазнина средно с около 50%. Също така беше необходимо да намалим температурата и отново да настроим всички наши фритюрници от 350 °F на 335°F, използвайки по този начин по-малко енергия. Освен това забелязахме, че храната се сготвя за по-малко време, отколкото е времето в нашата готварска спецификация, като по този начин се скоростта на обслужване от кухнята, както и намали необходимия труд за по-честото сменяне на мазнината. Продуктът има по-добър вкус и излиза по-бързо. Определено препоръчвам Frylow за всеки ресторант, който използва фритюрници. Спестените разходи ще бъдат очевидни.

Andy Bayless
Operations Partner
Buffalo Wild Wings (Goodyear, Arizona)

______________________________________________________________________________________________________________

ApplebeesВ ресторанта ни използваме системата Frylow 8 месеца. От момента на слагането и, съм забелязал две неща: 1. Забелязал съм огромен спад в нашето потребление на мазнина
2. Качеството и вкуса на храната са значително подобрени. Първото допринесе за по-малкото смени на маслото – с ежедневно филтриране и правилна поддръжка удължихме живота на мазнината с около 8-10 дни, което сравнено със смяна на мазнината всеки понеделник и четвъртък бързо ще забележите съкращаване на разходите. Второто е, че храната просто е с по-добър вкус. Бях скептичен в началото, но след като опитах продукт, сготвен с Frylow, веднага се убедих в по-доброто качество на храната.

Charles White
General Manager
Applebee’s Ocala, Florida

______________________________________________________________________________________________________________

index_headerFrylow е един от най-иновативните малки кухненски уреди за готвене, който някога съм виждал! С помощта на системата Frylow, в продължение на няколко месеца вече са платили първоначалната инвестиция в уредите. В миналото сменяхме мазнината на нашия фритюрник всеки четвърти ден с редовно филтриране и почистване. Сега, след като използваме Frylow ние сменяме мазнината на всеки дванадесет дни (с редовно филтриране и почистване.) Ние сме сме спестили над 1500 литра зехтин за три месеца с два фритюрника. Приятно ми беше да споделя тази информация с нашите редовни клиенти. Освен забележителните качества на храната те са изключително доволни от намаляването на мазнината, което се отразява на въздействието върху околната среда в нашата общност.

Всички продукти бяха приготвяни в промишлени фритюрници F 350 като използвахме мазнина за пържене “Canola” с удължен живот с нула транс мазнини. (Този продукт е специално разработен за по-дълга употреба). Сега сме в състояние да готвим на по-ниска температура 320F без това да се отразява на времето за готвене и качеството на продукта. Установих, че с фотокаталитичната технология Frylow водното съдържание в приготвените продукти не поврежда мазнината така, и вкуса на храната не се променя понеже мазнината остарява. Повечето масла, след като остареят, почерняват и започват да пушат, придават на храната зърнисто сив цвят, но не и с Frylow. Изглежда, че запазва храната хрупкава, златиста и немазна. Наистина невероятно! Аз силно препоръчва този продукт на много от моите колеги готвачи – изппробвайте го поне за 30 дни и ще видите разликата.

Executive Red Seal Chef Shaun Spooner (Octo Chef)
Dundarave Fish Market and Bistro, Vancouver B,C Canada

______________________________________________________________________________________________________________

logokЗакупихме два Frylow в началото на 2009 г. поради факта, че сменяхме мазнината два пъти седмично. Първо бяхме скептични, че такова устройство в действителност може да направи всичко това, което ни казваше момчето, което го продаваше и затова решихме да го тестваме две седмици. В момента, в който те бяха инсталирани нашата храна незабавно излезе с по-светъл цвят, хрупкава и с невероятен вкус, сравнена с предната мазнина.
Предимстовто е, че сега нашата мазнина се сменя на 10 дни, клиентите обожават пържените храни и ние сме спестили буквално хиляди долари. Когато предсавителят на Frylow дойде на 19-ти юли 2012 и ни попита дали ще споделим опита си с използването на Frylow през последните 3,5 години, ние бяхме повече от щастливи да го предоставим по-горе.
Препоръчвам Frylow на всеки, който използва фритюрници.

Randy S. Madahar,
Owner Kuku`s Indian Restaurant,
Victoria B.C. Canada
Phone: 250-590-7705

http://www.kukusrestaurant.com

______________________________________________________________________________________________________________
uofarizonaУниверситета на Аризона предлага една от най-добрите услуги в страната по отношение на хранене. Качеството, разнообразието, удобството и здравословните храни са ненадминати. Нашата мисия в Студентски Съюзи Аризона е да дадем пример на университета и общините в Tucson чрез предлагане на програма, ресурси и процеси, които подобряват и повишават нейната устойчивост.
Наскоро инсталирахме Frylow технологията в най-популярния наш ресторант – Grill Cactus, за да видим как той ще работи. Целият ни персонал е изумен от работата му. Само в този ресторант ще спестяваме над $ 4,500 на година за мазнина за пържене, ще спестяваме от нашите разходи за труд като сменяме мазнината два пъти по-рядко, ще намалим нашето въздействие върху околната среда с 50%, както и риска, най-вече за нашите студенти от нараняване или злополука с гореща мазнина по време на смяната му.

Kathleen Van Os
Dining Services Senior Supervisor
The University of Arizona

______________________________________________________________________________________________________________

crowneЗдравей Питър, за нашия разговор. Вече сме имали Frylow във фритюрниците на нашето заведение за почти 2 седмици. Този обект е много голям и с висок процент на пържени продукти в менюто чипсове, калмари, риба и други морски дарове. При нормална експлоатация сменяме мазнината два пъти седмично, особено след уикенд. Ние също имаме вечер „parmigiana”, когато се приготвят до 150 пилешки шницела. При инсталирането първия ден, бяхме впечатлени от възможностите на Frylow. Знаехме, че е близко и времето, в което трябва да сменим мазнината. Тестът се проведе с чипсове в мазнина, която реално трябваше вече да се изхвърли и се очакваше чипсовете да излязат пастообразни и неапетитни. Поставяйки уреда и приготвяйки повече чипсове в същата мазнина, резултатът е близък до този, приготвен в сравнително нова мазнина. Ние, от своя страна, използвахме мазнината с Frylow за още два дни.
След това ние сменихме мазнината в двата фритюрника с инсталирани уреди Frylow, подготвяйке се за дълъг юнски уикенд. Този уикенд беше изключително натоварен. Мазнината, която обикновено изхвърляме след такъв уикенд продължи да дава качествен продукт през цялата седмица, включително и „parmigiana” вечерта в сряда и невероятно през целия следващ уикенд. Готвачите, които обикновено изхвърлят мазнината при най-малкия проблем с качеството на храната бяха тези, които искаха да се тества мазнината до краен предел. Ключът е да не използвате цвета на мазнината като индикатор за качество, а да използвате качеството на продукта при излизане от фритюрника като ключов показател за качеството на мазнината и кога да се смени. Това беше образователен процес за всички нас, той говори за потенциалната полза не само за производството на качествен и по- здравословен продукт, но и за забележително намаляване на разходите за мазнина при използване на уредите Frylow.

Peter Boys-Smith
Executive Chef
CROWNE PLAZA TERRIGAL (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________
girafferestaurantsОткакто инсталирахме системата Frylow в Giraffe, съм наистина щастлив да кажа, че забелязахме значително намаляване на разходите за мазнина като в същото време продължихме да поддържаме висок стандарт на пържените храни. Със сигурност ще ги инсталираме и в нашите новооткрити заведения и бих искала само да бяхме го открили по-рано!

Juliette Joffe
Собственик
Giraffe Restaurant (U.K.)

______________________________________________________________________________________________________________

logo-trulucksИзползваме Frylow от шест месеца. Разликата от готвенето в нормална мазнина с мазнината с Вашия продукт се появи веднага. Бях изненадан колко много спестих от разхода на мазнина. Той има огромно въздействие върху използването на мазнината. Наистина оценявам, че ни доставихте този продукт, който не само отговаря на нашите очаквания, но и ги надвишава. Нямаме търпение да въведем системата Frylow във всички наши фирми.

Благодаря

Brian Wubbena
Director of Culinary
Bo Darton
Managing Partner
Truluck’s

______________________________________________________________________________________________________________
houstons_logoИзползваме Frylow във фритюрниците ни през последната година. От тогава намалихме разходите за мазнина наполовина. Това е страхотен продукт, който незабавно връща инвестицията в него и подобрява качеството на храната. Бих го препоръчал на всяко заведение за хранене, кето се интересува от намаляване на разходите е подобряване на качеството в същото време.

Jeff Lee
Chef
Houston’s (Dallas, Texas)

______________________________________________________________________________________________________________

earls_logo“Преди 6 месеца започнах да използвам Frylow в три отделни фритюрника.Видях моменталното въздействие върху качеството на мазнината във фритюрниците, което доведе до подобряване на качеството на храната. Освен това, уредите понижиха температурата във фритюрниците с 5-10%, без да влияят на времето за готвене на повечето продукти. Спадът в потреблението на мазнина беше достатъчно голям, за да за да намали значително разходите ми. Всичко това от един продукт, който се инсталира просто и безопасно, почиства се за минути без да се използват химикали и се нуждае от безплатна поддръжка. За двадесет години вече съм използвал безброй продукти, обещаващи “по-чиста мазнина” или “по-ниски разходи на мазнина”. Frylow е единственият продукт, който удържа на обещанията си. Бих препоръчал Frylow за всяка кухня, която използва фритюрници!

Дарън Едуардс, Ръководител Операции
Ресторант Earls, Scottsdale, Arizona

______________________________________________________________________________________________________________

oreganosЗапочнахме тестването на Frylow в нашия ресторант Scottsdale през октомври 2009. Откакто съм в ресторанския бизнес от почти тридесет години, съм видял доста продукти, които обещават да намалят разходите на мазнина. Frylow е единственият, който наистина го направи. Ние стигнахме до смяна на мазнината от всеки три дни на осем – девет дни. Намалихме и температурата на фритюрниците като по този начин намалихме разходите. Друго хубаво нещо покрай Frylow е качеството на продуктите. Храните стават по-светли на цвят и вида им е по-чист, без остатъци от мазнината. Категорично препоръчвам Frylow на всяка фирма, която използва фритюрници. Планираме да внедрим Frylow във всички наши съществуващи и бъдещи ресторанти!

Christopher Thomas
Президент и Управител
Oregano’s Pizza and Bistro

______________________________________________________________________________________________________________
logoSparПрез последния месец бяха проведени тестове с три уреда Frylow в кухните ни. Освен другите продукти, приготвяме самоса, чипсове, пилешко и картофи.

Първоначално бях скептичен, не можех да повярвам как този уред може да удължи живота на олиото. Ние обикновено го сменяме на всеки 4 до 7 дни в зависимост от храните, които приготвяме така, че бях впечатлен когато видях, че мазнината в трите фритюрника стоя 14 дни и повече докато продуктите продължаваха да имат наистина хубав вкус и външен вид. Това представлява значително намаляване на нашите разходи.

Отначало персонала се безпокоеше за тъмния цвят на мазнината тъй като тя остаряваше, но храната, особено чипса в действителност имаше по-хубав вкус даже с тъмната мазнина. Храната беше и по-малко мазна и не трябваше да попиваме мазнината след това както обикновено правим.
Определено бих препоръчал Frylow, особено след акто ни спестява толкова много от разходите ни за мазнина.

Orgeshin Govender
Управител
Kloof Village Mall, SuperSpar (South Africa)

______________________________________________________________________________________________________________

Имаме филтрираща система Vito и имаме проблеми с нея.

След като инсталирахме система Frylow, консумацията на мазнина се намали и по финансовия ни план, системата се е изплатила само само за година!
Не бих се поколебал да препоръчам този продукт.
Поздрави

Simon Hanlon
second banana
Mcsorley’s Wonderful Saloon
1544 BAYVIEW AVE TORONTO ONT M4G 3B6

______________________________________________________________________________________________________________
fishlogostatFish at The Rocks съществува от 1988. От тогава ние сме изградили имидж, който е познат с качество на продуктите, които приготвяме с умение и грижа. Видяхме Frylow на изложението в Сидни през септември 2009 и решихме да го пробваме. След детайлно тестване на морски храни и чипсове, успяхме да постигнем най-доброто с нашата мазнина……храните са прекрасни и мазнината издържа почти два пъти по-дълго. Frylow е необичаен, но работи. Не се поколебавам да го препоръчам и на други фирми.

Paul Tate
Собственик & Главен готвач
Fish At The Rocks (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________

victorycafe_copyКато клуб в Централен Торонто, който е много ангажиран сме опитвали различни продукти за да намалим разхода си на мазнина тъй като е значителен и постоянен. Тези опити бяха с ограничен успех затова когато ни беше представен Frylow ние бяхме отворени да ипитаме дали този продукт ще работи така, както се рекламира. След като пробвахме продукта, се радвам да кажа, че той отговаря на рекламата си.В момента всичките ни 3 фритюрника работят на по-ниска температура и храната излиза хрупкава и златиста независимо от това колко тъмна е мазнината. Удължихме живота и два пъти и намалихме разхода на мазнина за пържене наполовина.

Blake Smith
Owner
Victory Cafe (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________

feathers_pubЩе призная, че когато ни донесоха FryLow бях доста скептичен. Как този малък уред може да струва над $1000.00 и как може да ми спести каквито и са пари?

За да бъда честен, аз все още не знам как той точно работи. Но това, което мога да кажа, че храната, която излиза е по-хрупкава, по-малко мазна и има фантастичен вкус. Най-изумителното обаче е, че Frylow удвои живота на мазнината, намалявайки наполовина най-големия ни разход.
Така че, на всеки, който мисли за това, препоръчвам да го опита.

David Owen
Co-Owner
The Feathers Pub (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________

BettysКогато за първи път ни беше представен Frylow имахме резерви, но имайки предвид големия обем мазнина, който се изразходва в ресторанта ни всяка седмица, решихме да опитаме какво може да направи; кой не би искал да намали цената на продукта, който предлага? Frylow беше поставен в мазнината и „АУУ”, той беше точно това, което обещаваше. Храната е хрупкава, златиста и светла. Удължихме живота на мазнината за пържене с 4 дни и работим с него във всички наши фритюрници , така, че не само, че използваме по-малко мазнина, спестяваме време и значителни усилия за честата и смяна.Препоръчвам Frylow на всеки мениджър на кухня, който се интересува от от намаляване на разходите за храна и труд.

Michaela Jeffs
Kitchen Manager
Betty’s (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________
MLWРесторанта ни, Man Lin Wah в Miranda гордо обслужва община Shire 28 години. Като собственик и мениджър, винаги търся продукти, което могат да подобрят качеството на храните ни и връщат клиентите ни обратно при нас и в същото време спестяват пари доколкото е възможно. Видях Frylow на изложението в Сидни през 2009 година и бях много впечатлен от нещата, които чух за него. Много от Китайските пържени храни като Dim Sims и калмари абсорбират мазнина, така че хрупкавостта и вкуса са много атрактивно предложение. Frylow имаше незабавно въздействие върху храната, като я направи видимо по-хрупкава и удължи почти два пъти времето за използване на мазнината. Препоръчвам Ви да дойдете в ресторанта ми, да опитате качеството на храната и да занесете на приятелите си. Бих искал да препоръчам Frylow на всички собственици на ресторанти тъй като работи така както и се твърди.

Kevin Kao
Owner/Manager
Man Lin Wah Restaurant, (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________

oaksСложихме Frylow в един от нашите три фритюрника за да го тестваме. Харесахме това, че подобри качеството на храната толкова много, че започнахме да използваме Frylow за всичко. Пилешките флейки сега са сочни и не толкова мазни, и с хубава текстура когато се готвят с Frylow. Времете за готвене е по-малко и клиентите ни говорят за качеството и вкуса. Забелязахме също, че е намалена степента на отделянето на транс мазнини. Сменяхме мазнината на всеки три или четири дни, а сега достигнахме шестнадесет дни, а го използваме толкова често, колкото другото. Това е намаляване на разходо със 75%. Основано на по-дългия живот на мазнината, изплатихме Frylow за 6 седмици като използвахме 7% по-малко електричество.
Ще взема Frylow за всички наши фритюрници. Намалихме и температурата на фритюрниците от 365°F на 340°F.
Обслужваме нашата общност повече от 104 години и сме горди да им предложим също и по-здравословни продукти!

Joe Norling
CEO
Oaks Park (Portland, Oregon)

______________________________________________________________________________________________________________

millstreetMill Street Grill направи двуседмичен тест с уреда за намаляване разхода на мазнина Frylow. Резултатите бяха впечатляващи. Намалих температурата на готвене от 350°F на 300°F докато времето за готвене остана същото. Менюто ни от пържени продукти включва панирани зелени домати, стриди, скариди и пиле. Качеството на продуктите остана високо и в някои случаи се подобри. Frylow удвои живота на мазнината ни за пържене.

Terry Holmes
Owner
Mill Street Grill (Staunton, Virginia)

______________________________________________________________________________________________________________

nandosОбикновено сменяме мазнината веднъж седмично. Откакто започнахме да използваме Frylow, удължихме живота и с пет дни. Забелязахме, че има значително подобряване на качеството на пържените ни храни. Бих препоръчал този продукт на всички ресторанти Nandos за да се възползват от същите спестявания и подобрено качество на храните. Това е страхотен продукт, който се изплаща в спестявания!

Arun Dodd
GM-Nando’s Langford

______________________________________________________________________________________________________________

verasЗакупихме уредите Frylow през март 2008 и в рамките на един месец компенсирахме инвестицията си в двата уреда. Frylow удължи живота на мазнината ни с три до пет пъти Качеството на храната е изключително добро. Чрез намаляване на температурата на фритюрниците спестяваме пари за газ и труд благодарение на удължения живот на мазнината. Много сме доволни от покупката на уредите Frylow и със сигурност ще го препоръчаме и в други заведения за хранене.

David McDonald
Owner/Franchisee
Vera`s Burger Shack (Vancouver B.C.)

______________________________________________________________________________________________________________

PulcinellaFryLow е един от най-добрите нови кухненски уреди, които някога съм използвал. Първоначално бях малко скептичен. Как да повярвам, че този малък уред ще удължи живота на мазнината ми и ще ми помогне да произведа пържен продукт с по-добро качество? Но той го направи, тук в Pulcinella живота на мазнината ни за пържене се удължи с три до пет дни. Продуктът излиза по-светъл и по-малко мазен. Успяхме да намалим и температурата на фритюрниците с 20 градуса. Още не мога напълно да си обясня какво е Frylow, но мога да кажа, че той направи чудеса за Pulcinella.

Jared Marsh
Sous Chef
Ristorante Pulcinella Inc.

______________________________________________________________________________________________________________

blind_monkFryLow е точно това, което се рекламира! Не са много продуктите, за които мога да кажа това. Използваме FryLow в нашите фритюрници през последните няколко седмици. Ползите са така да се каже драматични. Животът на мазнината ни се удължи повече от два пъти и понижихме температурата на нашите фритюрници с около 30 градуса. Отне известно време за да научем нашия персонал, че колко тъмна е мазнината, продуктът продължава да излиза светъл и хрупкав! Като допълнителен бонус за тях беше, че се налага да сменят мазнината два пъти по-рядко! С цената на мазнината и природния газ, които непрекъснато се увеличават, има смисъл само ако се използва системата FryLow в кухнята. Това ще ви спести пари от първия ден, в който той се инсталира!

D. Brett Greenslade
Owner
The Blind Monk

______________________________________________________________________________________________________________

the_pantryТествахме “Frylow” в нашия магазин в продължение на два месеца и бяхме много приятно изненадани от резултатите. Той удължи живота на мазнината ни почти два пъти и сега го препоръчваме за използване и в нашите франчайз партньори. Впоследствие тези уреди се закупиха на няколко места. Казано ни беше, че те издържат 5-7 години. Със спестяванията, които генерирахме веднага, изчислихме, че те ще се изплатят за 6 месеца. Ше имаме няколко години на „нарастваща полза”. Не бихме се поколебали да препоръчаме този продукт на всеки, който използва фритюрник.

Dennis Dittrick
Director of Operations
The Pantry Hospitality Corporation

______________________________________________________________________________________________________________
sopranosВ малката кухня, аз и персонала ми работим в условия на задименост. Откакто използваме Frylow, забелязах няколко ползи, до които той води. След точно една седмица аз готвех при по-ниска температура, като използвахме мазнината за по-дълго, което ни спестяваше пари. Храните ставаха свежи, златисти, пълни с естествен аромат и по-малко дим за персонала ми ежедневно. Това е огромно облекчение за мен тъй като бях загрижен за работната атмосфера. Силно бих препоръчал тази икономически изгодна система за всяка голяма или малка кухня. Обичам този продукт.

Ross H.
Head Chef
Sopranos

______________________________________________________________________________________________________________
smugglers_coveИзползваме Frylow във фритюрниците ни от шест седмици. Нормално използваме до седем контейнера мазнина за пържене на седмица за контейнер, а сега използаме малко над два контейнера. Уредът удължи живота на мазнината ни над два пъти и ни спести големи разходи. В нашето меню има доста продукти, които са пържени (риба, чипсове, калмари, пилешки крилца) и ние установихме, че качестовто на тези продукти се е подобрило тъй като те са по-светли и поели по-малко мазнина. Може да се пържи при по-ниска температура, което очаквам да намали разходите ни за електричество. Бих препоръчал този продукт на всеки ресторант тъй като съм сигурен, че той може само повиши печалбата ни.

Stan King
Управител кухня
Smugglers’ Cove Pub & Liquor Store (Victoria B.C.)

______________________________________________________________________________________________________________
templeКато собственик на нов ресторант на един конкурентен пазар, да държа разходите си под контрол е ключа към оцеляването. Frylow се оказа ефективен инструмент в моята кухня, спестявайки половината от разходите ми за мазнина за пържене. Аз съм много доволен от Frylow и бих го препоръчал силно.

Dany Lapierre
Готвач/Собственик
Temple Restaurant & Lounge (Victoria, B.C.)

Copyright © 2013 "Биоком Трендафилов" ЕООД Designed by ITGstudio