Ползи

1. По-дълъг живот на мазнината
Чрез революционна технология Frylow се забавя процеса на окисление оттам живота на мазнината за пържене драстично се удължава.
Последните тестове доказват, че Frylow може да удължи живота на мазнината за пържене до 400%.

2. По-нискокалорични, по-здравословни и хрупкави пържени храни
Поради намаляване на абсорбирането на мазнина, храните, приготвени с Frylow са с по-малко калории, по-здравословни и по-хрупкави. Тестовете показват, че Frylow може да намали калориите до 47%. Сготвената с Frylow храна запазва свежия си и естествен аромат.

3. По-ниски разходи
Технологията Frylow позволява храната да бъде приготвена при по-ниска температура и за по-кратко врече. Това води до намаляване на разходите за газ или електрическа енергия.

4. Безопасен за околната среда
Тъй като Frylow удължава живота на мазнината с това създава по-малко отпадъци за околната среда. В комбинация с намаляването на разходите за електричество или газ и намалено време за пържене, значително намалява емисиите на въглероден двуокис.

5. 5-години гаранция
Произведен в Япония по най-високите стандарти за качество. Frylow е дългосрочна инвестиция. Уверени в неговите качества, ние предлагаме 5-годишна гаранция.

6. Лесно почистване
За добрата и ефикасна работа на Frylow, при смяна на мазнината за пържене изплаквайте уреда под течаща гореща вода и на всеки 4 седмици поставяйте за 10 минути във вряща вода. Подсушете преди поставянето му във фритюрника. Това е единствената поддържа, която уреда изисква.

7. Сертификат за акредитация
Frylow е тестван и сертифициран като безопасен за храните. Реномирани лаборатории като NSF International, Лабораториите за изследвания на храните в Япония и CERAM независимо една от друга потвърдиха неговата безопасност за използване с храни. Frylow не съдържа токсични субстанции, които да се отделят в горещата мазнина за пържене.

Какво НЕ е Frylow?
Frylow НЕ е перфорирана плоча с катализатор, който предлага само краткосрочна ефективност. Той не използва абсолютно никакъв титан.
Frylow НЕ е химически прах, който се смесва с мазнината за пържене и навлиза в храносмилателната система.
Frylow НЕ е група от топчета, които са прикрепени едно към друго в някакъв контейнер и които е почти невъзможно да бъдат почистени добре.
Frylow НЕ е една от многото системи за филтриране на пазара, която филтрира и почиства Вашата мазнина, но не намалява време за готвене, калориите, акриламидите, а само може да увеличи живота ù до 20%. Евтините широко разпространени филтър хартии се препоръчват да се използват периодично с Frylow да се запази мазнината без седименти и прекомерно натрупване на частици храна.

Copyright © 2013 "Биоком Трендафилов" ЕООД Designed by ITGstudio