Archive for the ‘Pёr jorezikshmёrinё’ Category

Pёrparsit e Frylow

1. Jetё mё e gjatё e vajit:
Pёrmes Teknologjisё revolucionere tё Frylow ngadalёsohet procesi I oksidimit,me cka jeta e vajit pёr tiganisje zgjatet nё mёnyrё drastike.
Testimet e fundit tregojnё,se Frylow mund tё zgjas jetёn e vajit pёr 400%
2.Mё tepёr ushqim I shёndetshёm,me mё pak kalori dhe ushqim I fёrguar mё I shёndetshёm:
Pёr shkak zvoglimit tё absorbimit tё vajit,ushqimit,e pregaditur me Frylow ёshtё me mё pak kalori,mё e shёndetshme.Testimet tregojnё se Frylow mundet ti zvogёloj kaloritё deri 47%.Ushqimi I pёrgaditur me Frylow mban shijen e freskёt dhe natyrale.
3. Shpenzime mё tё ulta:
Teknologjia Frylow lejon ushqimi tё pёrgaditet nё temperature mё tё ulta …

Copyright © 2013 "Biokom Trendafilov" Ltd. Designed by ITGstudio