Lajmёrim

reklamno kare frylow engl newTё nderuar pronar tё hoteleve,restoraneve dhe kafeterive
Biokom Trendafillov EOOD ju fton nё hallёn 2,shtndin A7 nё Inter Eksport Qendrёn-Sofje,nё Биоком Tрендафилов ЕООД Ве кани во хала 2, штанд А7 во Интер Експорт Центар – Софија, на меѓународнате специализирани ekspozitat e specijalizuara ndёrkombёtare SIHRE,Bota e qumёshtit,Mesomanija,Salloni I verёs dhe Bulpek,qё do tё mbahen nga 6 deri 9 nёntor
Do t`ju prezantojmё dhe demonstrojm produkte inovative,te cilat me garancion do ju zvoglojnё harxhimet e juaja:
Frylow_pics– „Revolucion nё tiganisje” – redukton kostot pёr vajin e tiganisjes deri 50% dhe zgjat “jetёn e vajit deri 400%
oleotest – test I shpejt dhe I lehtё pёr pёrdorim pёr kontrollimin e vajit pёr tiganisje

EnSURE – pajisje pёr kontroll eksprese tё higjiensёs nё:
Higjiena nё sipёrfaqe dhe ujё – Ultrasnap, Aquasnap;
Enzimi Fosfataza acidike-tregues I prezencёs sё kros-kontaminimit dhe pastrim I keq I sipёrfaqeve pёr pёrpunimin e mishit – Cross-check
Ju presim tё na vizitoni!
Zgjidhni vendimet mё ekonomike dhe shpresuese pёr biznesin tuaj!

Biokom Trendafillov EOOD

Copyright © 2013 "Biokom Trendafilov" Ltd. Designed by ITGstudio