Pёr Frylow

Gjat kohёs sё tiganosjes,vaji ёhstё nё kontakt direkt me oksigjen dhe lagёshti nё temperature tё larta (mbi 1600°C) pёr njё kohё mё tё gjatё. Si pasojë,zhivllohen procese tё oksidimit, tё cilat ndryshojnё përbërjen kimike të vajrave të përdorura dhe clirohen substance tё dёmshme pёr shёndetin.
Pёr eliminimin e ndikimit tё kёtyre proceseve tё dёmshme mund tё veproj teknologjia,e cila frenon procesin e oksidimit.
Cka paraqet Frylow?
Frylow ёshtё pajisje nga qeramika me pёrbёrje veti fotokatalitike,I cili zgjat deri 400% kohёn pёr shfrytёzimin e vajrave pёr tiganosje.
Si punon Frylow?
Teknologjia Fotokatalitike e Frylow ndikon nё vajrat pёr tiganosje nё nivel molecular pёrmes ngadalsimit tё procesit tё oksidimit dhe rritjen pёrcueshmёrisё termike
Pas zhytjes në vaj kjo pajisje qeramike nëpërmjet proceseve specifike të reagimit, në bazë të titaniumit dhe platinёs, në mënyrë efektive duke rritur kohën për pёrdorimin e vajit më shumë se tri herë.
Ngadalёson proceset e oksidimit tё vajrave pёr tiganosje
Redukton radikalet e lira dhe përbërës të tjerë të dëmshёm
Rrit përçueshmërin termike të vajit për tiganisje
Zvoglon absorbimin e vajrave nga ushqimi dhe nё atё mёnyrё zvoglon kaloritё deri 47,8%
Zvoglon ndjeshёm harxhimet pёr vaj-nёse deri tani keni ndrruar vajin pёr tiganisje nё cdo dy ditё,me Frylow teknologjinё ajo zgjatet pёr minimum katёr dit.

Copyright © 2013 "Biokom Trendafilov" Ltd. Designed by ITGstudio