Pёrparsit

1.Jetё mё e gjatё e vajit
Pёrmes teknologjisё revolucionere Frylow ngadalsohet procesi I oksidimit dhe prej atje jeta e vajit pёr tiganisje nё mёnyrё drastike zgjatet.
Testimet e fundit vёrtetojnё,se Frylow mund tё zgjas jetёn e vajit pёr tiganisje deri 400%.
2. Më pak kalori, i shëndetshëm dhe ushqim i skuqur
Pёr shkak zvoglimit tё apsorbimit tё vajit,ushqimit, pёrgaditja me Frylow ёshtё me mё pak kalori,mё e shёndetshme dhe mё e skuqur.Testimet tregojnё,se Frylow mund ti zvogloj kalotirtё deri 47%.Ushqimi I pergaditur me Frylow mban shijёn e freksёt dhe natyrale.
3. Harxhime mё tё ulta
Teknologjia Fryloё mundёson ushqimi tё jet I pregaditur nё temperature mё tё ulta dhe nё kohё mё tё shkurtёr.Ajo con deri te redutimi I kostove pёr gaz ose energji elektrike.
4. I Sigurt pёr ambientin jetёsor
Pasi Frylow zgjat jetёn e vajit me atё krijon mё pak mbetje nё ambientin jetёsor.Nё kombinim me zvoglimin e harxhimeve pёr energji elektrike ose gaz dhe zvoglimin e kohёs pёr tiganisje ,nё mёnyrё tё ndjeshme zvoglon emetimin e dioksidit tё karbonit.
5. 5-vjet garancion
I prodhuar nё Japoni sipas standardeve mё tё jarta pёr cilёsi.Frylow ёshtё invetim afatgjat.Tё bindur nё cilёsin e tij,ne ofrojmё garancion 5-vjecar.
6.Pastrim I lehtё
Pёr punim tё mirё dhe efikas nё Frylow,gjat ndrrimit tё vajit pёr tiganisje,shpёrlajeni pajisjen nё cdo 4 javё dhe vendoseni nё ujё tё nxehtё pёr 10minuta.Thajeni para vendosjes nё fritezё,ajo ёshtё mirmbajtja e vetme qё kёrkon pajisja.
7. Sertifikat pёr akreditim
Frylow ёshtё I testuar dhe sertifikuar si I sigurt pёr ushqimin.Laboratoret me renome si NSF International,Labaratoret pёr hulumtim nё ushqim nё Japoni dhe CERAM pamvarёsisht njёra tjetrёs vёrtetuan sigurin e tij pёr shfrytёzim nё ushqim.Frylow nuk pёrmban substance toksike,tё cilat lirohen nё vajin e nxeht pёr tiganisje
Cka nuk ёshtё Frylow?
Frylow NUK ёshtё pllakё e shpuar me katalizator,e cila ofron efektivitet afatshkurtёr.Ai nuk shfrytёzon apsolutisht asnjё titanium.
Frylow NUK ёshtё pluhur kimik,I cili pёrzihet me vajit pёr tiganisje dhe ndёrhyn nё sistemin digjestiv
Frylow NUK ёshtё bashkёsi e topave,tё cilat janё tё varura njёra pas tjetrёs nё ndonjё pjatё dhe qё ёshtё e pamundur tё pastrohen.
Frylow NUK ёshtё prej shum sistemeve tё filtrimit nё treg,qё filtron dhe pastron vajin tuaj,por nuk zvoglon kohёn e gatimit,kaloritё,akrilamidet, ndёrsa mundet ta zgjas jetёn deri 20%.Filter letrat e lira preferohen tё shfrytёzohen nё mёnyrё periodike Frylow për të mbajtur sediment dhe vaj pa mbi-akumulimin e grimcave të ushqimit.

Copyright © 2013 "Biokom Trendafilov" Ltd. Designed by ITGstudio