bg en mk ro rs ko

Pёrparsit e Frylow

1. Jetё mё e gjatё e vajit: Pёrmes Teknologjisё revolucionere tё Frylow ngadalёsohet procesi I oksidimit,me cka jeta e vajit pёr tiganisje zgjatet nё mёnyrё drastike. Testimet e fundit tregojnё,se Frylow mund tё zgjas jetёn e vajit pёr 400% 2.Mё tepёr ushqim I shёndetshёm,me mё pak kalori dhe ushqim I fёrguar mё I shёndetshёm: Pёr shkak zvoglimit tё absorbimit tё vajit,ushqimit,e pregaditur me Frylow ёshtё me mё pak kalori,mё e shёndetshme.Testimet tregojnё se Frylow mundet ti zvogёloj kaloritё deri 47%.Ushqimi I pёrgaditur me Frylow mban shijen e freskёt dhe natyrale. 3. Shpenzime mё tё ulta: Teknologjia Frylow lejon ushqimi tё pёrgaditet nё temperature mё tё ulta ...
Copyright © 2013 "Biokom Trendafilov" Ltd. Designed by ITGstudio