Të tjerët rreth Frylow

stout-image
13 shkurt, 2013
Si institucion,mburemi me shёrbimin e ushqimit tё shkёlqyeshёm.Ne nё Stout gjithmonё jemi kujdesur pёr kontrollin e vajit qё tё sigurojmё cilёsi mё tё mirё tё ushqimit dhe tё reduktojm kostot. Kjo nënkupton të përdorni vaj luledielli tё cilësisësë mё tё lartё,filtrim tё përditshёm dhe pastrim të thellë tё fritezave tona. Nё kёtё mёnyr,e ndёrojm vajin nё friteza cdo 3 ditё.
Pasi instaluam Frylow cilёsia e ushqimit,u pёrmirsua nё mёnyrё tё ndjeshme,njёashtu edhe kursimi nё blerjen e vajit.Investimi nё Frylow ёshtё dicka,qё duhet ta bёni pa u hamendur.Tani ne ndrojmё vajin nё cdo 9 dit nё vend se nё 3 dit.Llogaritja e harxhimeve para Frylow dhe tani:
Para Frylow
Ndrimi I vajit: 3 dit – harxhim pёr fritezё pёr 1 vjet: $16,680.00
Ndrimi i vajit: 9 dit – harxhim pёr friteza pёr 1 vjet: $5514.00
Kursim pёr 1 vjet: $11,166.00
Presim tё kursejmё mbi $33,000.00 nё tre vitet e ardhshme.
Na e lanё pёr provё 2 jav para blerjes dhe tash jemi ne fazё tё nёnshkrimit tё marёveshjes.Pajtohem me reputacionin se,ky product ёshtё shum I mirё pёr tё qen I vёrtet.
Erin Gamelin
Oёner Stout Irish Pub
221 Carlton St.Toronto, ON M5A 2L2
647-344-7676

______________________________________________________________________________________________________________

hgilogo

Unё jam njeri,I cili kujdeset pёr mjedisin jetёsor dhe kur mu pёrfaqёsua Frylow u pajtova ta provoj sepse nё Hilton Hotel Group nё Evropё ishte I stestuar sukseshёm.Zvoglova temperaturёn dhe kohёn e gatimit.Vaji qёndronte 70% mё gjat.Pajisja punon,kursen para,kohёvaj,energji elektrike,zvoglon kostot,zvoglon mbeturinat,I sigurt pёr ambientin jetёsor dhe zakonisht bёn ushqime tё shёndetshme dhe tё shijshme.Ua preferoj pa hamendje.
Carlos Roche
Kuzhinieri kryesor

______________________________________________________________________________________________________________

fourpointslogojpeg

Para se tё shfrytёzojm Frylow vёndonim thuajse 10 litra vaj nё friteza,tё cilёn e pёrdornim pёr fёrgimin e ushqimit.Tani ne vёndojm mё pak se 2 litra.Kjo nuk ёshtё vetёm kursim,por edhe pёrmirsimi I cilёsisё.
Kursejm 6 ton vaj nё vjet dhe I zvogluam harxhimet pёr vaj pёr 45%.Fryloё u pagua pёr 3 muaj.
Simon Ёallace.
Kuzhinieri kryesor
Four Points Sheridan.
Darling Harbour.
(Australia’s largest hotel)

______________________________________________________________________________________________________________

phoenician

Teknologjia Frylow ishte instaluar ne Phoenician para mё shum se njё viti dhe vёrtetoi se zvoglon harxhimet pёr vaj pёr 50%.Vec kёsaj,ushqimi qё servojmё ka ngjyrё mё tё celt dhe me mё pak kalori.Frylow vёrtetoi se ёshtё “fitimtar,fitimtar,fitimtar” pёr Phoenician, mysafirёt tanё dhe ambientin jetёsor.
Paul Carter
Executive Chef
The Phoenician – Scottsdale

______________________________________________________________________________________________________________

bww_logo

Para pak kohёsh kishim mundёsinё ta testojmё Frylow nё shtatё fritezat tona nё Goodyear.Me sasinё e madhe tё ushqimit,qё pregaditet nё restoranin tonё ne zakonisht ndёronim vajin cdo ditё.Kur vendosёm Frylow nё sistemin tonё vёrejtёm,se nevoja pёr ndёrimin e vajit ёshtё nё cdo 4-5 dit.Ky zvoglim I ndjeshёm I harxhimit tё vajit pёr 50%.Gjithashtu ishte e nevojshme tё zvoglojmё temperaturёn dhe pёrsёri ti vёndojmё tё njёjtat friteza pre 350 °F nё 335°F,duke shfrytёzuar mё pak energji elektrike.Vec kёsaj vёrejtёm,se ushqimi pregaditet pёr kohё mё tё shpejt,se sa koha nё specifikimin e gatimit,dhe nё atё mёnyrё pёrshpejtohet shёrbimi nga kuzhina,me cka u zvoglua nevoja pёr ndrimin e shpesht tё vajit.Produkti ka shije mё tё mirё dhe del mё shpejt.Definitivisht ju preferoj Frylow pёr cdo restoran,qё shfrytёzon friteza.Kursimi I harxhimeve do tё jet evident
Andy Bayless
Operations Partner
Buffalo Ёild Ёings (Goodyear, Arizona)

______________________________________________________________________________________________________________

Applebees

Nё restoranin tonё shfrytёzojm sistemin Frylow 8 muaj.Nga momenti I vendosjes,kam vёrejtur dy gjёra 1.Vёrejta rёnien e madhe tё harxhimeve pёr vaj.2.Cilёsia dhe shija ndjeshёm janё mё tё mira.E para kontriboi pёr ndrim mё tё vogёl tё vajit-me filtrim e pёrditshёm dhe mirёmbajtje tё duhur zgjatёm jetёn e vajit pёr rreth 8-10 dit,e cila krahasuar me ndrimin e vajit cdo tё hёne dhe tё enjte shpejt do tё vёreni zvodlim tё harxhimeve.E dyta ёshtё,se ushqimi thejshtё ёshtё me shije mё tё mirё.Nё fillim isha skeptic,por pasi provova produktin,tё gatuar me Frylow,menjёherё u binda nё cilsinё mё tё mirё tё ushqimit.
Charles Ёhite
General Manager
Applebee’s Ocala, Florida

______________________________________________________________________________________________________________

index_header

Frylow ёshtё pajisja mё innovative e kuzhinave tё vogla pёr gatim,tё cilat ndonjёherё I kam par!Me ndihmёn e sistemit Frylow,nё muajt e parё ёshtё paguar investimi nё pajisjen.Nё tё kaluarёn ndёronim vaj nё fritezat tona cdo tё katёrtёn ditё me filtrim dhe pastrim..Tani,pasi pёrdorim Frylow ne ndёrojm vajin cdo dymbdhjet dit(me filtrim tё regullt dhe pastrim)Ne kemi kursyer mbi 1500 litra vaj pёr tre muaj me dy friteza.Ishte kёnaqёsi ta ndaj kёtё informatё me klientat tanё tё rregullt.Vev cilёsis sё mrekullueshme tё ushqimit ata jan tё kёnaqur nga zvoglimi I vajit,qё ndikon nё ambientin jetёsor nё bashkёsin tonё…
Tё gjitha produktet janё pregaditur ne friteza industrial F350 me tё cilat shfrytёzonim vaj pёr gatim “Canola”me jet tё zgjatur me zero trans yndyra.(Podukt I specializuar pёr pёrdorim tё gjatё).Tani jemi nё gjendje tё gatojmё nё temperaturё 320F pa ndikuar nё cilёsin dhe kohёn e gatimit.Vёrtetuam se me teknologjinё fotokatalitike Frylow pёrmbajtja e ujit nё produktet pёrgaditore nuk dёmton vajin,ashtu edhe shija e ushqimit nuk ndryshon pse vaji vjetёrsohet.Shumica e vajrave pasi tё vjetёrsohen,nxihen dhe fillojn tё tymosin,ashtu qё ngjyrosin ushqimin nё ngjyrё hiri,por jo edhe me Frylow.Duket,se mban ushqimin e skuqur dhe pa yndyra.Me tё vёrtet e pabesueshme.Unё preferoj fort kёtё product shum prej kolegёve tё mi kuzhinier-provoni bar 30 dit dhe do ta vёreni dallimin.
Executive Red Seal Chef Shaun Spooner (Octo Chef)
Dundarave Fish Market and Bistro, Vancouver B,C Canada

______________________________________________________________________________________________________________

logok

Blejtёm dy Frylow nё fillim tё viti 2009,sepse ndёronim vajin dy her nё jav.Nё fillim ishim skeptic,se ajo pajisje mund ta bёjё atё,tё cilёn na tregoi djaloshi,I cili e shiste dhe vendosёm ta testojmё 2 jave.Pёr momentin,kur ishin tё instaluara ushqimi ynё doli me ngjyrё mё tё hapur,skuqur dhe me shije tё mrekullueshme,krahasuar me vajin e mёparshёm.
Pёrparsia ёshtё,se vaji ynё ndёrohet nё 10 dit,klientёt e adhurojnё ushqimin e fёrguar dhe ne kemi kursyer mijёra dollar.Kur pёrfaqёsuesi I Frylow erdhi nё 19 korrik 2012 dhe na pyeti a do ta ndёroni pёrvojёn pёr pёrdorim e Frylow 3,5 vitet e ardhsme,ne ishim shum tё gёzuar ta sigurjmё.Preferojmё secilit qё shfytёzon fritezё ,Frylow
Randy S. Madahar,
Oёner Kuku`s Indian Restaurant,
Victoria B.C. Canada
Phone: 250-590-7705

http://www.kukusrestaurant.com

______________________________________________________________________________________________________________
uofarizona

Univerziteti nё Arizona ofron njёrёn nga shёrbimet mё tё mira nё bazё tё ushqimit.Cilёsia,llojllojshmёria,thejshtёsia dhe ushqimi I shёndetshёm jan tё pa aritshёm.Misioni ynё nё Bashkёsine e Studentave nё Arizona ёshtё tё japim shembull univerziteteve dhe komunave nё Tucson pёrmes ofrimit tё programeve,resurseve dhe proceseve tё cilat pёrmirsojnё dhe rrisin elasticitetin. Së shpejti instaluam Frylow teknologjinë në restoranin tonë më popullore – Grill Kaktus, për të parë se si funksionon.I tёrё personeli ynё ёshtё I befasuar nga puna e tij.Vetёm nё kёtё restorant do kursejmё mbi $ 4,500 pёr vaj pёr tiganisje,do kursejmё nga harxhimet tona pёr fuqi punёtore me ndёrrimin e vajit dy her mё rrallё,do ta zvoglojmё ndotjen e ambientit jetёsor pёr 50%,si dhe rezikun, kryesisht sutdentёve tanё nga lёndimet ose fatkeqёsitё me vajin e nxehtё gjatё kohёs sё ndёrrimit tё vajit.
Kathleen Van Os
Dining Services Senior Supervisor
The University of Arizona

______________________________________________________________________________________________________________

crowne

Tung Piter,pёr bisedёn tonё.Veçse kishim Frylow nё fritezat e institucionit tonё pothuajse 2 javё.Ky objekt ёshtё shum I madh dhe me pёrqindje tё lart tё produkteve pёr tiganisje nё meny cipsa,peshk dhe ushqim deti.Gjat pёrdorimit tё zakonshёm ndёrronim vajin 2 herё nё javё posacёrisht pёr vikende.Ne gjithashtu kemi „parmigiana”,ku pregaditen deri 150 stek pune.Gjat instalimit ditёn e parё,ishim tё impresionuar nga mundёsit e Frylow.Dinim se afrohet koha pёr ndёrrimin e vajit.Testimi u bё nё cipsa nё vaj,I cili realisht duheshe tё hudhet dhe priteshe cipsat tё dalin tё prisura dhe pa shije.Me vendosjen e pajisjes dhe pregaditjen e mё shum cipsave nё vajin e njёjtё,rezultati ёshtё I pёrafёrt me atё tё pregaditur nё vaj tё ri.Ne,pёrsёri,pёrdorёm Frylow edhe pёr dy ditё
Pas kёsaj ne ndёrruam vajin nё tё dyja fritezat me instalimin e aparatit Frylow tё pregaditur pёr vikendin e gjatё tё qershorit.Ky vikend ishte shum I lodhshёm.Vajin qё hudhnim si zakonisht pas atij vikendi,vazhdoj tё jepte aso produkti nё gjith javёn,pёrfshirё edhe „parmigiana” mbrёmjen tё mёrkurёn dhe tёrё vikendin e ardhshёm.Kuzhinierёt ,tё cilёt zakonisht e hudhin vajin nё problemin mё tё vogёl me cilёsin e ushqimit,ishin ata tё cilёt donin tё testonin vajin gjer nё fund.Celsi ёshtё tё mos pёrdorni ngjyrёn e vajit si indicator pёr cilёsi, por të përdorni cilësinë e produktit pas tiganisjes si një tregues kyç i cilësisë së vajit dhe nevojën për të zëvendësuar atë. Ishte një proces edukativ për të gjithë ne, kjo flet në interes potencial, jo vetëm në prodhimin e produkteve cilësisore dhe të shëndetshme, por edhe të reduktojnë ndjeshëm koston e vajit duke përdorur pajisjen Frylow.
Peter Boys-Smith
Executive Chef
CROЁNE PLAZA TERRIGAL (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________
girafferestaurants

Pasi instaluam sistemin Frylow nё Giraffe me tё vёrtet jemi tё gёzuar tё themi ,se vёrejtёm njё rёnie tё ndjeshme tё harxhimeve pёr vaj ndёrsa nё tё njёjtёn kohё vazhduam tёmbajmё standard tё lart tё ushqimit tё fёrguar.Me siguri do ti instalojmё edhe nё shitoret tona tё posahapura dhe do donim ta kishim zbuluar mё herёt!
Juliette Joffe
Собственик
Giraffe Restaurant (U.K.)

______________________________________________________________________________________________________________

logo-trulucks

Shfytёzojm Frylow qe gjashtё muaj.Dalimi nё gatim nё vajin e thjeshtё dhe vajin me produktin tonё u paraqitёn menjёhёherё.Ishim tё befasuar sa shum kemi kursyer nё vaj.Ai ka ndikim tё madh nё shfrytёzimin e vajit.me tё vёrtetё e vjerёsojm atё,qё na keni dhёnё njё product,I cili jo vetёm qё ju pёrgjigjet pritjeve tona,bile edhe I tejkalon.Skemi durimin da vendosim sistemin Frylow nё tё githa firmat tona.Ju faleminderit
Brian Ёubbena
Director of Culinary
Bo Darton
Managing Partner
Truluck’s

______________________________________________________________________________________________________________
houstons_logoShfrytёzojm Frylow nё fritezat tona vitin e fundit.Prej atёherё zvogluam harxhimet pёr vaj pёrgjysmё.Ky ёshtё njё product I shkёlqyeshёm,I cili menjёherё e kthen investimin nё tё dhe pёrmirson cilёsin e ushqimit.Do tja kisha preferuar cdo objekti pёr ushqim,I cili interesohet pёr zvoglimin e harxhimeve dhe pёrmirsimin e cilёsis nё tё njёjtёn kohё.
Jeff Lee
Chef
Houston’s (Dallas, Texas)

______________________________________________________________________________________________________________

earls_logo

“Para 6 muajsh fillova tё shfrytёzoj Frylow nё tre friteza tё vecanta”.Pash ndikim momental nё cilёsin e vajit nё fritezat,e cila shkaktoi pёrmirsimin e cilёsis sё ushqimit.Vec kёsaj,pajisjet zvogёluan temperaturёn nё fritezat pёr 5-10%, pa ndikuar nё kohёn e gatimit nё tё shumtёn e prodhimeve.Zvoglimi I sasisё sё vajit ishte mjaft I madh,qё njeshёm zvogloi harxhimet e mia.
E gjith kjo prej njё produkti,I cili instalohet nё mёnyrё tё sigurt,pastrohet pёr minut pa pёrdorimin e hemikaleve dhe ka pёrkrahje pa pagesё.Pёr 20 vjet kam pёrdorur produkte tё panumёrta,tё cilat premtonin”vaj mё tё pastёr”ose “harxhime mё tё ula pёr vaj”.Frylow ёshtё prodhimi I vetёm,I cili pёrgjigjet premtimeve tё dhёna.Do ta kasha preferuar Frylow pёr cdo kuzhinё,e cila shfrytёzon friteza.

Daren Eduards,Udhёheqёs I operacioneve
Restoran Earls, Scottsdale, Arizona

______________________________________________________________________________________________________________

oreganos

Filluam me testimin e Frylow nё restoranin Scottsdale nё tetor 2009.Prej se jam nё biznesin me restorante afёr 30 vite,kam parё shum prodhime.tё cilat premtojnё zvoglimin e harxhimeve pёr vaj.Frylow ёshtё I vetmi,I cili me tё vёrtet e bёri atё.Ne arritёm deri te ndrimi I vajit nga 3 ditё nё 8 -9 ditё.Zvogluam edhe temperaturёn e fritezёs dhe nё atё mёnyrё zvogluam harxhimet.Tjetra anё e mirё ёshtё se Frylow rrit cilёsin e prodhimeve.Ushqimi ka ngjyrё tё celёt dhe pamja ёshtё mё e pastёr,pa mbetje tё vajit.Kategorikisht preferoj Frylow cdo firme,e cila shfrytёzon friteza.Planifikojm tё vёndojm Frylow nё tё gjitha restoranet tona!
Christopher Thomas
Kryetar dhe menaxher
Oregano’s Pizza and Bistro

______________________________________________________________________________________________________________
logoSpar

Gjat muajit tё fundit u testuan tre pajisje Frylow nё kuzhinat tona.Vec produkteve tjera,pregadisim samsa,cipsa,pomfrit dhe mish pule.Nё fillim isha skeptic,nuk mundesha tё besoj se ajo pajisje mund tё zgjaste jetёn e vajit.Ne zakonisht ndёrojm nё cdo 4 deri 7 ditё nё varёsi nga ushqimi,tё cilat pregadisnim ashtu,isha I befasuar kur pash,se vaji nё tre fritezat qёndron 14 dit dhe mё shum dhe prodhimet vazhduan tё kenё shije tё mirё dhe pamje tё jashtme.Ajo paraqet me tё vёrtetё zvoglim tё ndjeshёm tё harxhimeve tuaja.
Nё fillim personeli shqetёsoheshe pёr ngjyrёn e mbyllur tё vajit pёr ushqim,posacёrisht cipsi ka shije mё tё mirё me vajin e errёt.Ushqimi ishte mё pak I ydyrshёm dhe nuk duheshe ta hjekim yndyrёn sic bёnim zakonisht tjerave hera.
Preferoj Frylow,posacёrisht pasi na kursen aq shum nga harxhiet tona pёr vaj.
Orgeshin Govender
Menaxher
Kloof Village Mall, SuperSpar (South Africa)

______________________________________________________________________________________________________________

Kemi system pёr filtrim Vito dhe kemi problem me tё.
Pasi instaluam sistemin Frylow,harxhimet tona pёr vaj u zvogluan dhe sipas planit tonё financiar sistemi u shpagua pёr 1 vit!
Sdo isha hamendur tjua propozoj kёtё product
Pёrshёndetje
Simon Hanlon
second banana
Mcsorley’s Ёonderful Saloon
1544 BAYVIEЁ AVE TORONTO ONT M4G 3B6

______________________________________________________________________________________________________________
fishlogostat

Fish at The Rocks punon nga 1988.Prej atёher ne kemi ndёrtuar imazh,I cili ёshtё I njohur pёr cilёsi tё produkteve,tё cilat I pregadisnim me dijeni dhe kujdes.Pamё Frylow nё panair nё Sidnej nё shtator 2009 dhe vendosёm ta provojmё.Pas testimit detal tё ushiqmit tё detit dhe cipsavem,arritёm mё tё mirёn me vajin tonё….ushiqmi ishte I mrekullueshёm dhe vaji qёndron mё sё paku dy deri tre herё mё gjat.Frylow ёshtё I thjesht,por punon.Sdo hamendesha tua preferoj edhe frimave tjera.
Paul Tate
Pronar&Kuzhinier kryesor
Fish At The Rocks (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________

victorycafe_copySi klub nё Toronton Qendrore,I cili ёshtё shum I angazhuar kemi provuar nё prodhime tё ndryshme qё tё zvoglojmё harxhimin pёr vaj sepse ёshtё I rёndёsishёm dhe konstant.Ato prova ishin me sukses tё kufizuar,ashtu qё kur na u prezentua Frylow ne ishim tё hapur tё provojmё a do tё punon ai prodhim ashtu sic reklamohet.Pasi provuam prodhimin,kam kёnaqёsinё tё them,se pёrgjigjet reklamёs sё saj.Pёr momentin tё gjitha 3 fritezat tona punojnё nё temperature mё tё ulёt dhe ushqimi ёshtё nё pamje mё I mirё pamvarёsisht se sa ёshtё vaji I errёt.Vazhduam jetёn e vajit dy her mё shum dhe zvogluam harxhimet pёr tiganisje pёrgjysmё.
Blake Smith
Oёner
Victory Cafe (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________

feathers_pub

Do pranoj,se kur na furnizuan me Frylow isha mjaft skeptic,Di mundet kjo pajisje e vogёl tё kushtoj mbi $1000.00 dhe si mundet tё mё kursej para?
Qё tё jem I sinqert,unё ende nuk di se si punon ai.Por ajo,e cila mund tё them ёshtё se ushiqmi qё del ёshtё me shije fantastike dhe mё pak e yndyrshme.Mё interesantja nё fakt ёshtё,se Frylow dyfishoi jetёn e vajit,duke zvogluar pёrgjysmё harxhimin mё tё madh. Ashtu qё,secilit qё mendon pёr kёtё,preferoj ta provoj
David Oёen
Co-Oёner
The Feathers Pub (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________

Bettys

Kur pёr sё pari herё na u prezentua Frylow kishim rezerva,por duke patur parasysh vellimin e madh tё vajit,I cili harxhohet nё restorane cdo javё,vendosёm ta provojmё cka mund tё bёj;kush nuk do donte tё zvogloj cmimin e prodhimit,tёcilin ofron?Frylow u vendon nё vaj dhe „Аuuuuuuuu”, ajo ishte e vёrtetё,sic premtuan.Ushqimi ishte vizёllues me ngyrё tё hapur.Vazhduam jetёn e vajit pёr 4 dit dhe me tё nё fritezat tona,ashtu,dhe jo vetёm,qё harxhojm mё pak vaj,kursejmё kohё dhe mund pёr ndrimin e shpesht.Preferoj Frylow secilit menaxher nё kuzhinё,I cili interesohet pёr zvoglimin e harxhimeve pёr ushqim dhe mund.
Michaela Jeffs
Kitchen Manager
Betty’s (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________
MLWNё restoranin tonё, Man Lin Wah nё Miranda me krenari I shёrben komunёs Shire 28 vjet.Si pronar dhe menaxher,cdoher kёrkoj prodhime,tё cilat mund tё pёrmirsojnё cilёsinё e ushqimit,kthejn klientёt pёrsёri tek ne dhe nё tё njёjtёn kohё kursejnё para sat ё jetё e mundur.Pashё Frylow nё panairin e Sidnej 2009 dhe isha I befasuar nga gjёrat,qё ndёgjova pёr tё.Shum nga ushqimi I fёrguar Kinez si Dim Sims dhe kalmari absorbojnё vaj,ashtu qё shija ёshtё propozim atraktiv. Frylow kishte ndikim nё ushqim ashtu qё vazhdoi jetёn e vajit pёr dy herё.Ju preferoj tё vini nё restoranin tim,dhe tё provoni cilёsin e ushqimit dhe bjerini ёdhe miqt me vete.Do doj tju preferoj Frylow tё gjith pronarёve tё restoraneve,ai punon ashtu sic reklamohet.
Kevin Kao
Oёner/Manager
Man Lin Ёah Restaurant, (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________

oaksVёnduam Frylow nё njё vit nga tre fritezat tona qё ta testojm.Na pёlqeu ajo qё pёrmirson cilёsinё e ushqimit aq shum,sa qё filluam tё pёrdorim Frylow pёr gjithcka.Steku I pulёs ёshtё I lёngshёm dhe jo aq I yndyrshёm kur pregaditet me Frylow. Koha pёr gatim ёshtё mё e shkurtёr dhe klientёt nё flasin pёr cilёsin dhe shijen.Vёrejtёm gjithashtu,se ёshtё e zvogluar shkalla e trans-yndyrave.Ndryshojmё vajin cdo tre ose katёr dit,ndёrsa tani arritёm deri gjashtёmdhjet ditё,a shfyrtёzojm aq shum si tjerat.Ajo ёshtё zvoglim I harxhimit pёr 75%. Nё bazё tё jetёgjatёsis sё vajit,shpaguam Frylow pёr 6 javё sepse shfrytёzuam 7% mё pak rrymё.
Do marrё Frylow pёr tё gjitha fritezat tona.Zvogluam temperaturёn e fritezave nga 365°F nё 340°F.
Shёrbejmё komunёn tonё mё shum se 104 vjet dhe jemi krenar qё ju shёrbejm prodhime mё tё shёndetshme!
oe Norling
CEO
Oaks Park (Portland, Oregon)

______________________________________________________________________________________________________________

millstreet

Mill Street Grill bёri test dyjavor me pajisjen pёr zvoglimin e harxhimit pёr vaj Frylow.Rezultatet ishin tё befasueshme.Zvoglova temperaturёn e gatimit nga 350°F nё 300°F gjersa koha e gatimit ngeli e njёjtё.Menyja jonё nga prodhimet pёrfshin domate tё gjelbёrta ,akrepa dhe pula.Frylow dyfisho jetёn e vajit pёr tiganosje

Terry Holmes
Owner
Mill Street Grill (Staunton, Virginia)

______________________________________________________________________________________________________________

nandos

Zakonisht ndёrojm vajin njё herё nё jav.Pasi filluam tё shrytёzojm Frylow vazhduam jetёn pёr 5 dit.Vёrejtёm,se ka pёrmirsim tё dukshёm tё cilёsis sё ushqimit tё fёrguar.Do ta preferoja kёtё prodhim gjitha restoraneve Nandos qё tё shfrytёzojnё tё gjitha kursimet dhe cilёsi tё pёrmirsuar tё ushqimit.Ai ёshtё prodhim I mrekullueshёm,I cili e shpaguhet me kursim!
Arun Dodd
GM-Nando’s Langford

______________________________________________________________________________________________________________

verasBlejtёm pajisjen Frylow nё mars 2008 nё kuadёr tё njё muaji kthyem investimin pёr dy pajisjet. Fryloё zgjati jetёn e vajit pёr tre deri pesё dit.Cilёsia e ushqimit ёshtё jashtzakonisht e mir.Me zvoglimin e temperaturёs nё friteza kursyem para pёr gaz dhe mund duke falenderuar zgjatjen e jetёs sё vajit.Shum jemi tё kёnaqur nga blerja e pajisjeve Frylow me siguri do tju prezentoj dhe nё tjera restorane.
David McDonald
Oёner/Franchisee
Vera`s Burger Shack (Vancouver B.C.)

______________________________________________________________________________________________________________

Pulcinella

FryLow ёshtё njёri ndёr pajisjet mё tё mira pёr kuzhinё,tё cilat ndonjёherё kam pёrdorur.Nё fillim isha pak skeptic.Si tё besoj,se ajo pajisje e vogёl do tё zgjas jetёn e vajit dhe do tё mё ndihmoj tё pregadis prodhim tё fёrguar me cilёsi mё tё mirё?Por ai e bёri,kёtu nё Pulcinella jeta e vajit u zgjat pёr tre deri pesё dit.Produkti del me ngjyrё tё hapur dhe me mё pak yndyrё.Arritёm tё zvoglojm temperaturёn nё friteza pёr 20 gradё.Ende nuk mundem nё tёrёsi tё spjegoj cёshtё Frylow,por mund tё them,se ai bёn cudira pёr Pulcinella.
Jared Marsh
Sous Chef
Ristorante Pulcinella Inc.

______________________________________________________________________________________________________________

blind_monk

FryLow ёshtё sakt ajo,qё reklamohet!Nuk jan shum prodhime,pёr tё cilat mund tё them.Shfrytёzojm Frylё nё fritezat tona nё javёt e fundit .Rezultatet janё dramatike.Jeta e vajit u zgjat pёr dy herё dhe zvogёluam temperaturёn pёr fritezat pёr rreth 30 gradё.Mё duheshe kohё e caktuar ta mёsoj,se sado qё tё jetё ngjyra e errёt e vajit,podukti vazhdon tё dal I ndritshёm dhe I reshkur.Si bonus shtesё pёr ta ishte,se nuk duhet tё nsёrohet vaji dy herё mё rrallё!Me cmimin e vajit dhe gazit natyror,tё cilat pandёrprerё rriten,ka domethёnie vetёm nёse shfrytёzohet sistemi Frylow nё kuzhinё.Ajo do ju kursej para nga dita e parё,nё tё cilёn ai instalohet!
D. Brett Greenslade
Oёner
The Blind Monk

______________________________________________________________________________________________________________

the_pantryTestuam “Frylow” nё shitoren tonё nё periudhё prej dy muajve dhe ishim te befusuar nga rezultatet.Ai zgjati jetёn e vajit mё sё paku dy herё dhe tani preferojmё pёr shrytёzim dhe pёr partnerёt tanё.Nё mёnyrё konstante kёto pajisje u blejtёm nё disa vende.Na u tha,se ato qёndrojn 5-7 vjet.Me kursimin,qё gjeneruam menjёherё,llogaritёm se ,ato shpaguhen pёr 6 muaj.Do kemi disa vite “fitim tё rritur”.Nuk do hamendesha tjua preferoj kёtё product secilit,qё shfrytёzon fritezё.

Dennis Dittrick
Director of Operations
The Pantry Hospitality Corporation

______________________________________________________________________________________________________________
sopranos

WNё kuzhinёn e vogёl ,unё dhe personeli punojmё nё kushte tё mjegullta.Pasi shfrytёzuam Frylow,vёrejta disa pёrfitime nga tё cilat ai udhёheq.Pas sakt njё javё unё pregadis nё temperature mё tё ulёt,dhe shfrytёzojm vajin mё gjat,e cila na kursente tё holla.Ushqimi ishte I freskёt e tёrё me shije natyrale dhe me mё pak tym pёr personelin cdo dit.Ajo ёshtё lehtёsim I amdh pёr mua sepse isha I brengosur pёr atmosferёn e punёs.Do ta preferoja fort kёtё system ekonomik pёr cdo kuzhinё tё madhe dhe tё vogёl.E dua kёtё prodhim.
Ross H.
Head Chef
Sopranos

______________________________________________________________________________________________________________
smugglers_cove

Shfrytёzojm Frylow nё fritezat tona ce gjashtё javё.Normalisht shfrytёzojm deri shtatё kontenjer vaj pёr tiagnisje nё javё,a tash shfrytёzojm pak mё shum se dy kontenjer.Pajisja vazhdoi jetёn e vajit mbi dy herё dhe na kursej harxhime tё mёdhaja.Nё menyn tonё kemi mjaft produdhime,tё cilat janё tё fёrguara(peshk,cipsa,krahё pule)dhe ne konkluaduam,se cilёsia e kёtyre produkteve ёshtё prmirsuar sepse janё mё tё hapura dhe kanё pranuar mё pak vaj.Mund tё fёrgohet nё temperature mё tё ulta dhe tё zvogloj harxhimet pёr rrymё.Do ta preferoja kёtё prodhim cdo restorani sepse jam I sigurt,se ai mund tё rris fitimin.
Stan King
Menaxher I kuzhinёs
Smugglers’ Cove Pub & Liquor Store (Victoria B.C.)

______________________________________________________________________________________________________________
temple

Si pronar I restoranit tё rid he nё njё treg konkurues,ti mbaj harxhimet nёn kotroll ёshtё celsi deri te finalja.Frylow u tregua si instrument eketiv nё kuzhinёn time,duke kursyer gjysmёn e harxhimeve pёr vaj pёr tiganisje.Unё jam shum I kёnaqur mme Frylow dhe do ta preferoja fort.

Dany Lapierre
Chef/Owner
Temple Restaurant & Lounge (Victoria, B.C.)

Copyright © 2013 "Biokom Trendafilov" Ltd. Designed by ITGstudio