Другите за Frylow

13 февруари, 2013
stout-imageКако установа, се гордееме со послужување на одлична храна. Ние од Stout секогаш сме внимавале на контролата на маслото за да обезбедиме добар квалитет на храната и намалување на трошоците. Тоа значи да се користи сончогледово масло со највисок квалитет секојдневно филтрирање и чистење на нашите фритези. Со овој режим, го менувавме маслото во фритезите на секој 3 дена.
Откако го инсталиравме Frylow квалитетот на храната значително се подобри а и заштедата за купување на масло. Инвестирањето во Frylow е нешто, што треба да го направите без да размислите. Сега го менуваме маслото на секој 9 дена наместо на 3. Пресметка на нашите (написано е два пъти) трошоци пред Frylow и сега:
Пред Frylow
Замена на маслото: 3 дена – трошок за фритеза за 1 година: $16,680.00
Замена на маслото: 9 дена – трошок за фритеза за 1 година: $5514.00
Заштеда за 1 година: $11,166.00
Очекуваме да заштедиме над $33,000.00 во следните три години.
Ни го оставија 2 недели на проба пред да го купиме и сега сме во фаза на склучување на договор. Се сложувам со репутацијата, дека тој производ е премногу добар за да биде вистински.

Erin Gamelin
Owner Stout Irish Pub
221 Carlton St.Toronto, ON M5A 2L2
647-344-7676

______________________________________________________________________________________________________________

hgilogoЈас сум човек, кој се грижи за животната околина и кога ми беше претставен Frylow се согласив да го пробам бидејќи во Hilton Hotel Group во Европа успешно беше тестиран. Ја намалив температурата и времето на готвење. И маслото издржуваше 70% подолго. Уредот работи, штеди пари, време, масло, електрична енергија, ги намалува отпадоците, безбеден е за животната средина и најчесто создава поздрави и вкусни производи. Го препорачувам без двоумење.
Carlos Roche
Главен готвач

______________________________________________________________________________________________________________

fourpointslogojpegПред да користиме Frylow стававме речиси 10 литри масло во фритезите, кое го користевме за пржење на храна. Сега ние ставаме помалку од 2 литри. Тоа не е само значително заштедување, туку и значајно подобрување на квалитетот.
Заштедуваме 6 тони масло годишно и ги намаливме трошоците за масло за 45%. Frylow се исплати сам за 3 месеци.
Simon Wallace.
Главен готвач
Four Points Sheridan.
Darling Harbour.
(Australia’s largest hotel)

______________________________________________________________________________________________________________

phoenicianТехнологијата Frylow беше инсталирана во Phoenician пред повеќе од година и докажано ни ги намали трошоците за масло за 50 проценти. Освен тоа, храната, која ја служиме има посветла боја и помалку калории. Frylow докажа, дека е „победник, победник, победник” за Phoenician, нашите гости и животната средина.
Paul Carter
Executive Chef
The Phoenician – Scottsdale

______________________________________________________________________________________________________________

bww_logoНеодамна имавме можност да го тестираме Frylow на сите наши седум фритези во Goodyear. Со големата количина храна, која се пржи во нашиот ресторан, ние обично менувавме масло преку еден ден. Кога ставивме Frylow во сите наши системи забележавме, дека потребата за промена на маслото е на секои 4-5 дена. Ова е значително намалување на потрошувачката на масло, во просек е околу 50%. Исто така беше потребно и да ја намалиме температурата и повторно да ги поставиме сите фритези од 350 °F на 335°F, користејќи на тој начин помалку електрична енергија. Освен тоа забележавме, дека храната се готви за побрзо време, отколку што е времето во нашата готварска спецификација, и на тој начин се забрза услугата од кујната, со што се намали и потребата за почесто менување на маслото. Производот има подобар вкус и излегува побрзо. Дефинитивно препорачувам Frylow за секој ресторан, кој користи фритези. Заштедените трошоци ќе бидат очигледни.
Andy Bayless
Operations Partner
Buffalo Wild Wings (Goodyear, Arizona)

______________________________________________________________________________________________________________

ApplebeesВо нашиот ресторан го користиме системот Frylow 8 месеци. Од моментот на неговото ставање, сум забележал две работи: 1. Забележав огромен пад во нашата потрошувачка на масло.
2. Квалитетот и вкусот на храната значително се подобри. Првото придонесе за помала замена на маслото – со секојдневно филтрирање и соодветно одржување го продолживме животот на маслото за околу 8-10 дена, кое споредено со замена на маслото секој понеделник и четврток брзо ќе забележите намалување на трошоците. Второто е, дека храната едноставно е со подобар вкус. На почетокот бев скептичен , но откако пробав производ, зготвен со Frylow, веднаш се убедив во подобриот квалитет на храната.
Charles White
General Manager
Applebee’s Ocala, Florida

______________________________________________________________________________________________________________

index_headerFrylow е еден од најиновативните мали кујнски апарати за готвење, кои некогаш сум ги видел! Со помош на системот Frylow, во текот на неколку месеци веќе е платена почетната инвестиција за апаратите. Во минатото го менувавме маслото во нашата фритеза секој четврти ден со редовно филтрирање и чистење.. Сега, откако го користиме Frylow ние го менуваме маслото на секој дванаесет дена (со редовно филтрирање и чистење ) Ние сме заштедиле над 1500 литри зејтин за три месеци со две фритези. Пријатно ми беше да ја споделам оваа информација со нашите редовни клиенти. Освен извонредниот квалитет на храната тие се исклучително задоволни од намалувањето на маслото, што се одразува на влијанието врз животната средина во нашата заедница..
Сите производи беа подготвувани во индустриски фритези F 350 со што користевме масло за пржење “Canola” со продолжен живот со нула транс масти. (Тој производ е специално изработен за подолга употреба). Сега сме во состојба да готвиме на по-ниска температура 320F без тоа да се одрази на времето за готвење и квалитетот на производот. Утврдивме дека со фотокаталитичката технологија Frylow водната содржина во подготвените производи не го повредува маслото така, и вкусот на храната не се менува бидејќи маслото старее. Повеќето масла, откако ке остарат, поцрнуваат и почнуваат да димат, придавајки на храната сива боја, но не и со Frylow. Изгледа, дека ја задржува храната крцкава, златеста и немасна. Навистина неверојатно! Јас силно го препорачувам тој производ на многу од моите колеги готвачи – пробајте го барем за 30 дена и ќе ја видите разликата.
Executive Red Seal Chef Shaun Spooner (Octo Chef)
Dundarave Fish Market and Bistro, Vancouver B,C Canada

______________________________________________________________________________________________________________

logokКупивме два Frylow во почетокот на 2009 г. поради фактот, дека го менувавме маслото два пати неделно. Прво бевме скептични, дека таков уред може да го направи сето тоа, кое ни го кажа момчето, кое го продаваше и затоа решивме да го тестираме 2 недели. Во моментот, кога беа инсталирани нашата храна побрзо излезе со посветла боја, крцкава и со неверојатен вкус, споредена со предходното масло.
Предноста е, дека сега нашето масло се менува на 10 дена, клиентите ја обожуваат пржената храна и ние сме заштедиле буквално илјадници долари. Кога го представникот на Frylow дојде на 19-ти јули 2012 и не праша дали ќе го споделиме искуството за употребата на Frylow во последните 3,5 години, ние бевме повеќе од среќни да го обезбедиме погоре.
Препорачуваме Frylow на секој, што користи фритези.
Randy S. Madahar,
Owner Kuku`s Indian Restaurant,
Victoria B.C. Canada
Phone: 250-590-7705

http://www.kukusrestaurant.com

______________________________________________________________________________________________________________
uofarizonaУниверзитетот на Аризона нуди една од најдобрите услуги во однос на оброк. Квалитетот, разновидноста, практичноста и здравата храна се ненадминливи. Нашата мисија во Студентски Сојузи на Аризона е да дадеме пример на универзитетите и општините во Tucson преку нудење на програма, ресурси и процеси, кои ја подобруваат и зголемуваат својата еластичност.
Наскоро ја инсталиравме Frylow технологијата во нашиот најпопуларен ресторан – Grill Cactus, за да видиме како ќе работи. Целиот наш персонал е изненаден од неговата работа. Само во овој ресторан ќе заштедиме над $ 4,500 за година за масло за пржење, ќе заштедиме од нашите трошоци за работна сила со замена на маслото два пати поретко, ќе го намалиме нашето влијание на животната средина за 50%, како и ризикот, претежно на нашите студенти од повреда или несреќа со врело масло за време на неговата замена.

Kathleen Van Os
Dining Services Senior Supervisor
The University of Arizona

______________________________________________________________________________________________________________

crowneЗдраво Питер, за нашиот разговор. Веќе имавме Frylow во фритезите на нашата установа речиси 2 недели. Овој објект е многу голем и со висок процент на пржени производи во менито чипсови, лигњи, риба и други морски плодови. При нормална употреба го менувавме маслото два пати неделно особено пред викенд. Ние исто така имаме вечер „parmigiana”, кога се приготвуваат до 150 пилешки шницли. При инсталирањето првиот ден, бевме импресионирани од можностите на Frylow. Знаевме, дека се ближи и времето, кога треба да се замени маслото. Тестот се изврши со чипсови во масло, кое реално требаше веќе да се исфрли и се очекуваше чипсовите да излезат распаднати и без вкус. Поставувајки го уредот и приготвувајќи повеќе чипсови во исто масло, резултатот е близок до тој, приготвен во релативно ново масло. Ние, пак, го користевме маслото со Frylow уште два дена.
После ова ние го сменивме маслото во двете фритези со инсталирани апарати Frylow, подготвувајчи се за долгиот јунски викенд. Овој викенд беше исклучително напорен. Маслото, кое обично го фрлавме после таков викенд продолжи да дава таков производ во текот на целата недела, вклучувајки ја и „parmigiana” вечерта во средата и неверојатно целиот нареден викенд. Готвачите, кои обично го фрлаат маслото при најмал проблем со квалитетот на храната беа тие, кои сакаа да биде тестирано маслото до крај . Клучот е да не ја користите бојата на маслото како индикатор за квалитет, туку да го користите квалитетот на производот по пржењето како клучен показател за квалитетот на маслото и потребата тоа да се замени. Тоа беше образовен процес за сите нас, ова збори за потенцијалната корист не само за производството на квалитетен и поздрав производ, но и за значајно намалување на трошоците за масло со користење на апаратите Frylow.
Peter Boys-Smith
Executive Chef
CROWNE PLAZA TERRIGAL (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________
girafferestaurantsОткако го инсталиравме системот Frylow во Giraffe, навистина сме среќни да кажеме, дека забележавме значително намалување на трошоците за масло а во исто време продолживме да оддржуваме висок стандард на пржената храна.. Со сигурност ќе ги инсталираме и во нашите новоотворени установи и би сакала да го откриевме порано!
Juliette Joffe
Собственик
Giraffe Restaurant (U.K.)

______________________________________________________________________________________________________________

logo-trulucksКористиме Frylow веќе шест месеци. Разликата од готвењто во обично масло и масло со Вашиот производ се појави веднаш. Бевме изненадени колку многу заштедивме на трошоци за масло. Тој има огромно влијание во користењето на маслото. Навистина го цениме тоа, што ни го доставивте овој производ, кој не само што одговара на нашите очекувања , туку и ги надминува. Немаме трпение да го воведеме системот Frylow во сите наши фирми.
Благодарам
Brian Wubbena
Director of Culinary
Bo Darton
Managing Partner
Truluck’s

______________________________________________________________________________________________________________
houstons_logoКористиме Frylow во нашите фритези во последната година. Од тогаш ги намаливме трошоците за масло за половина. Ова е одличен производ, кој веднаш ја враќа инвестицијата во него и го подобрува квалитетот на храната. Би го препорачал на секоја установа за храна, кој се интересира за намалување на трошоците и подобрување на квалитетот во исто време.
Jeff Lee
Chef
Houston’s (Dallas, Texas)

______________________________________________________________________________________________________________

earls_logo“Пред 6 месеци започнав да користам Frylow во три посебни фритези. Видов моментално влијание на квалитетот на маслото во фритезите, кое што доведе до подобравање на квалитетот на храната. Освен тоа, уредите ја намалија температурата во фритезите за 5-10%, без да влијаат на времето за готвење на повеќето производи. Намалувањето на количината на маслото беше доволно голем, за да значително ги намали моите трошоци. Сето тоа од еден производ, кој што се инсталира безбедно, се чисти за минут без употреба на хемикалии и има бесплатана подршка. За дваесет години веќе сум користел безброј производи, кои што ветуваа “почисто масло” или “пониски трошоци на масло”. Frylow е единствениот производ, кој што одговори на своите ветувања. Би го препорачал Frylow за секоја кујна, која што користи фритези
Дарен Едуардс, Раководител Операции
Ресторант Earls, Scottsdale, Arizona

______________________________________________________________________________________________________________

oreganosЗапочнавме со тестирањето на Frylow во нашиот ресторан Scottsdale во октомври 2009. Откакто сум во угостителски бизнис скоро триесет години, сум видел доста производи, кои што ветуваат да ги намалат трошоците на масло. Frylow е единствениот, кој што навистина го направи. Ние стигнавме до промена на маслото од секои три дена на осум – девет дена. Ја намаливме и температурата на фритезите и на тој начин ги намаливме трошоците. Друго убаво нешто покрај Frylow е квалитетот на производите. Храната станува посветла по боја и изгледот и е почист, без остатоци од масло. Категорично препорачувам Frylow на секоја фирма, која што користи фритези. Планираме да поставиме Frylow во сите наши постоечки и идни ресторани!
Christopher Thomas
Претседател и Управител
Oregano’s Pizza and Bistro

______________________________________________________________________________________________________________
logoSparВо тек на последниот месец беа спроведени тестови со три уреди Frylow во нашите кујни. Освен другите производи, приготвуваме самоса, чипсови, пилешко и помфрит.
Прво бев скептичен, не можев да повурвам како тој уред може да го продолжи животот на зејтинот. Ние обично го менувавме на секои 4 до 7 дена во зависност од храните, кои што ги приготвуваме така, да бев изненаден кога видов, дека маслото во трите фритези стои 14 дена и повеќе додека производите продолжија да имаат навистина убав вкус и надворешен изглед. Тоа представува значително намалување на нашите трошоци.
На почетокот персоналот се вознемируваше поради темната боја на маслото но храната, особено чипсот во стварност имаше поубав вкус со темното масло. Храната беше и помалку мрсна и не требаше да ја упиваме маснотијата после тоа како што обично правевме
Исклучиво би препорачал Frylow, особено откако ни заштедува толку многу од нашите трошоци за масло.
Orgeshin Govender
Управител
Kloof Village Mall, SuperSpar (South Africa)

______________________________________________________________________________________________________________

Имаме систем за филтрација Vito и имаме проблеми со неа.
Откако го инсталиравме системот Frylow, потрошувачката на масло се намали и по нашиот финансов план, системот се исплати само за година!
Не би се двоумел да го препорачам овој производ.
Поздрави
Simon Hanlon
second banana
Mcsorley’s Wonderful Saloon
1544 BAYVIEW AVE TORONTO ONT M4G 3B6

______________________________________________________________________________________________________________
fishlogostatFish at The Rocks работи од 1988. Од тогаш ние сме изградиле имиџ, кој што е познат со квалитет на производите, кои што ги приготвуваме со знаење и грижа. Го видовме Frylow на саемот во Сиднеј во септември 2009 и решивме да го пробаме. После детално тестирање на морска храна и чипсови, успеавме да постигнеме најдоброто со нашето масло……храната е прекрасна и маслото издржува најмалку два пати подолго. Frylow е необичен, но работи. Не се двоумам да го препорачам и на други фирми.
Paul Tate
Собственик & Главен готвач
Fish At The Rocks (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________

victorycafe_copyКако клуб во Централен Торонто, кој што е многу ангажиран сме пробувале различни производи за да го намалиме трошокот на масло затоа што е значителен и константен. Тие проби беа со ограничен успех затоа кога ни беше представен Frylow ние бевме отворени да пробаме дали тој производ ке работи така, како што се рекламира. Откако го пробавме производот, задоволство ми е да кажам, дека тој одговара на својата реклама.Во моментот сите наши 3 фритези работат на пониска температура и храната излегува крцкава и златеста независно од тоа колку темно е маслото. Го продолживме животот два пати и ги намаливме трошоците за пржење на половина.
Blake Smith
Owner
Victory Cafe (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________

feathers_pubЌе признаам, дека кога ни го донесоа FryLow бев доста скептичен. Како овој мал уред може да чини над $1000.00 и како може да ми заштеди било какви пари?
За да бидам искрен, јас се уште не знам како точно тој работи. Но тоа, кое што може да кажам, е дека храната, која што излегува е покрцкава, помалку мрсна и има фантастичен вкус. Најинтересното всушност е, дека Frylow го удвои животот на маслото, намалувајќи ни го на половина најголемиот трошок.
Така да, на секој, кој што мисли за тоа, препорачувам да го проба.
David Owen
Co-Owner
The Feathers Pub (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________

BettysКога за прв пат ни беше представен Frylow имавме резерва, но имајќи го во предвид големиот обем на масло, кој што се троши во ресторанот секоја недела, решивме да пробаме што може да направи; кој не би сакал да ја намали цената на производот, кој што го нуди? Frylow беше поставен во маслото и „АУУ”, тој беше точно тоа, кое што го ветуваше. Храната е крцкава, златеста и светла. Го продолживме животот на маслото за пржење со 4 дена и работиме со него во сите наши фритези, така, да не само, што трошиме помалку масло, штедиме време и значаен труд за неговата честа промена. Го препоручвам Frylow на секој менаџер на кујна, кој што го интересира намалувањето на трошоците за храна и труд.
Michaela Jeffs
Kitchen Manager
Betty’s (Toronto, Canada)

______________________________________________________________________________________________________________
MLWВо нашиот ресторан, Man Lin Wah во Miranda гордо и служи на општина Shire 28 години. Како сопственик и менаџер, секогаш барам производи, кои што можат да го подобрат квалитетот на храната, ги враќаат клиентите повторно кај нас и во исто време штедат пари колку што е можно. Го видов Frylow на саемот во Сиднеј 2009 година и бев многу изненаден од нештата, кои што ги слушнав за него. Многу од Кинеската пржена храна како Dim Sims и калмари апсорбираат масло, така што крцкавоста и вкусот се многу атрактивен предлог. Frylow имаше незабавно делување врз храната, при што ја направи видливо покрцкава и го продолжи најмалку два пати времето за користење на маслото. Ви препорачувам да дојдете во мојот ресторант, да го пробате квалитетот на храната и да понесете на своите пријатели. Би сакал да го препорачам Frylow на сите сопственици на ресторани, тој работи така како што и се тврди.
Kevin Kao
Owner/Manager
Man Lin Wah Restaurant, (Australia)

______________________________________________________________________________________________________________

oaksПоставивме Frylow во една од нашите три фритези за да го тестираме. Ни се допадна тоа што го подобри квалитетот на храната толку многу, што почнавме да го користиме Frylow за се. Пилешкиот стек сега е сочен и не толку мрсен, и е со убава текстура кога се готви со Frylow. Времето за готвење е пократко и клиентите ни зборуваат за квалитетот и вкусот. Забележавме исто, дека е намален степенот на одделување транс масти. Го менувавме маслото секои три или четири дена, а сега достигнавме шеснаесет дена, а го користиме толку често како и другото. Тоа е намалување на трошокот за 75%. По основ на подолгиот живот на масото, го исплативме Frylow за 6 седмици бидејќи користевме 7% помалку струја.
Ке земам Frylow за сите наши фритези. Ја намаливме и температурата на фритезите од 365°F на 340°F.
И служиме на нашата општина повеќе од 104 години и сме горди да им понудиме поздрави производи!
Joe Norling
CEO
Oaks Park (Portland, Oregon)

______________________________________________________________________________________________________________

millstreetMill Street Grill направи двонеделен тест со уредот за намалување на трошокот за масло Frylow. Резултатите беа изненадувачки. Ја намалив температурата на готвење од 350°F на 300°F додека времето за готвење остана исто. Нашето мени од пржени производи вклучува панирани зелени домати, ракчиња, школки и пиле. Квалитетот на производите остана висок и во некои случаи и се подобри. Frylow го удвои животот на нашето масло за пржење.
Terry Holmes
Owner
Mill Street Grill (Staunton, Virginia)

______________________________________________________________________________________________________________

nandosОбично го менуваме маслото еднаш неделно. Откако започнавме да користиме Frylow, го продолживме животот со пет дена. Забележавме, дека има значително подобрување на квалитетот на пржената храна. Би го препорачал овој производ на сите ресторани Nandos за да ги искористат сите заштеди и подобрен квалитет на храната. Тоа е прекрасен производ, кој што се исплаќа со заштеда!
Arun Dodd
GM-Nando’s Langford

______________________________________________________________________________________________________________

verasГи купивме уредите Frylow во март 2008 и во рамките на еден месец ја вративме инвестицијата во двата уреда. Frylow го продолжи животот на маслото за три до пет пати. Квалитетот на храната е исклучително добар. Со намалување на температурата за фритезите заштедуваме пари за гас и труд благодарејки на продолжениот живот на маслото. Многу сме задоволни од купувањето на уредите Frylow со сигурност ќе го препорачаме и во други ресторани.
David McDonald
Owner/Franchisee
Vera`s Burger Shack (Vancouver B.C.)

______________________________________________________________________________________________________________

PulcinellaFryLow е еден од најдобрите нови кујнски уреди, кои што некогаш сум ги користел. На почетокот бев малку скептичен. Како да поверувам, дека тој мал уред ке го продолжи животот на маслото и ке ми помогне да направам пржен производ со подобар квалитет? Но тој го направи, тука во Pulcinella животот на маслото за пржење се продолжи за три до пет дена. Производот излегува посветол и помалку мрсен. Успеавме да ги намалиме и температурите на фритезите за 20 степени. Уште не можам целосно да си објаснам што е Frylow, но можам да кажам, дека тој направи чуда за Pulcinella.
Jared Marsh
Sous Chef
Ristorante Pulcinella Inc.

______________________________________________________________________________________________________________

blind_monkFryLow е точно тоа, кое што се рекламира! Не се многу производи, за кои што може да го кажам тоа. Користиме FryLow во нашите фритези во последните неколку недели. Резултатите се така да се каже драматични. Животот на маслото ни се продолжи повеќе од два пати и ја намаливме температурата на нашите фритези за околу 30 степени. Ми требаше одредено време за да го научам нашиот персонал, дека колку и да е темно маслото, производот продолжува да излегува светол и крцкав! Како дополнителен бонус за нив беше, што треба да го менуваат маслото два пати поретко! Со цената на маслото и природниот гас, кои што непрекинато се зголемуваат, има смисол само ако се користи системот FryLow во кујната. Тоа ќе ви заштеди пари од првиот ден, во кој што тој се инсталира!
D. Brett Greenslade
Owner
The Blind Monk

______________________________________________________________________________________________________________

the_pantryГо тестиравме “Frylow” во нашата продавница во период на два месеца и бевме многу пријатно изненадани од резултатите. Тој го продолжи животот на маслото најмалку два пати и сега го препорачуваме за користење и во нашите френчрајз партнери. Последователно овие уреди се купија на неколку места. Кажано ни беше, дека тие издржуваат 5-7 години. Со заштедувањето, што го генериравме веднаш, пресметавме дека, тие ке се исплатат за 6 месеци. Ке имаме неколку години на „зголемена добивка”. Не би се двоумеле да го препорачаме овој производ на секој, кој што користи фритеза.
Dennis Dittrick
Director of Operations
The Pantry Hospitality Corporation

______________________________________________________________________________________________________________
sopranosВо малата кујна, јас и персоналот работиме во задимени услови. Откако го користиме Frylow, забележав неколку придобивки до кои што тој води. После точно една недела јас готвев при пониска температура, и го користевме маслото подолго, кое што ни заштедуваше пари. Храната стануваше свежа, златеста, полна со природен мирис и помалку дим за персоналот секојдневно. Тоа е огромно олеснување за мене затоа што бев загрижен за работната атмосфера. Силно би го препорачал овој економичен и згоден систем за секоја голема или мала кујна. Го сакам овој производ.
Ross H.
Head Chef
Sopranos

______________________________________________________________________________________________________________
smugglers_coveГо користиме Frylow во фритезите шест недели. Нормално користиме до седум контејнери масло за пржење на недела за контејнер, а сега користиме малку над два контејнера. Уредот го продолжи животот на маслото над два пати и ни заштеди големи трошоци. Во нашето мени има доста производи, кои што се пржени (риба, чипсови, лигњи, пилешки крилца) и ние заклучивме, дека квалитетот на овие производи се подобрил бидејки се посветли и примиле помалку масло. Може да се пржи при пониска температура, со што очекувам да се намалат трошоците за струја. Би го препорачал овој производ на секој ресторан бидејки сум сигурен, дека тој може само да ни ја зголеми добивката.
Stan King
Раководител на кујна
Smugglers’ Cove Pub & Liquor Store (Victoria B.C.)

______________________________________________________________________________________________________________
templeКако сопственик на нов ресторан на еден конкурентен пазар, да ги држам трошоците под контрола е клучот до целта. Frylow се покажа како ефективен инструмент во мојата кујна, заштедувајќи ги половината од трошоците за масло за пржење. Јас сум многу задоволен од Frylow и би го препорачал многу.

Copyright © 2013 „БИОКОМ ТРЕНД” ДООЕЛ Designed by ITGstudio