Новости

reklamno kare frylow engl newПочитувани Сопстевници на хотели , ресторани и кафеани
Биоком Tрендафилов ЕООД Ве кани во хала 2, штанд А7 во Интер Експорт Центар – Софија, на меѓународнате специализирани изложби СИХРЕ, Светот на млекото, Месоманија, Салон на виното и Булпек, кои ќе се одржуваат од 6 до 9 ноември.

Ќе Ви представиме и демонстрираме иновативни производи, кои гарантирано ќе ги намалат Вашите трошоци :

√ Frylow_pics– „Револуција во пржењето” – ги намалува трошоците на масло за пржење до 50% и го продолжува „животот” на маслото до 400%

√ oleotest – брз и лесен за користење тест за контрола на маслото за пржење

√ EnSURE – уред за експресна контролa на хигиена на:

Хигиена на површини и вода – Ultrasnap, Aquasnap;
Ензимот кисела фосфатаза – показател за присутство на крос- контаминација и лошо чистење на површините за обработка на месото – Cross-check
Очeкуваме да не посетите!
Изберете најекономични и надежни решенија за Вашиот бизнис!

Биоком Трендафилов ЕООД

Copyright © 2013 „БИОКОМ ТРЕНД” ДООЕЛ Designed by ITGstudio