Предности

1. Подолг Живот на маслото
Преку револуционерната технологија Frylow се забавува процесот на оксидација од таму животот на маслото за пржење драстично се продолжува .
Последните тестови докажуваат, дека Frylow може да го продолжи животот на маслото за пржење до 400%.

2. Помалку калорична, поздрава и крцкава пржена храна
Поради намалување на апсорбирањето на маслото, храната, приготвена со Frylow е со помалку калории, поздрава и покрцкава. Тестовите покажуваат, дека Frylow може да ги намали калориите до 47%. Зготвената храна со Frylow го задржува својот свеж и природен вкус.

3. Помали трошоци
Технологијата Frylow овозможува храната да биде приготвена на пониска температура и за пократко време. Тоа води до намалување на трошоците за гас или електрична енергија.

4. Безбеден за животната средина
Бидејќи Frylow го продолжува животот на маслото со тоа создава помалку отпадоци за животната средина. Во комбинација со намалувањето на трошоците за електрична енергија или гас и намалено време за пржење, значително го намалува создавањето на јаглерод диоксид.

5. 5-години гаранција
Произведен во Јапонија по највисоки стандарди за квалитет. Frylow е долгорочна инвестиција. Уверени во неговиот квалитет, ние нудиме 5-годишна гаранција.

6. Лесно чистење
За добра и ефикасна работа на Frylow, при промена на маслото за пржење плакнете го уредот под млаз топла вода и на секои 4 недели поставете го на 10 минути во врела вода. Исушете го пред поставување во фритезата, Тоа е единственото одржување, што го бара апаратот.

7. Сертификат за акредитација
Frylow е тестиран и сертифициран како безбеден за храната. Реномирани лаборатории како NSF International, Лабораториите за истражување на храната во Јапонија и CERAM независно една од друга ја потврдија неговата безбедност за користење со храна. Frylow не содржи токсични супстанции, кои се испуштаат во врелото масло за пржење.

Што НЕ е Frylow?
Frylow НЕ е перфорирана плоча со катализатор, која нуди само краткорочна ефективност. Тој не користи апсолутно никаков титаниум.
Frylow НЕ е хемиски прав, кој се меша со маслото за пржење и навлегува во дигестивниот систем.
Frylow НЕ е група од топчиња, кои се прикачени едно за друго во некаков сад и кои е речиси невозможно да бидат добро исчистени.
Frylow НЕ е еден од многуте системи за филтрирање на пазарот, кој го филтрира и прочистува Вашето масло, но не го намалува времето за готвење, калориите, акриламидите, а може само да го продолжи животот до 20%. Евтините широко распространети филтер хартии се препорачуваат да се користат периодично со Frylow да се задржи маслото без талог и прекумерно таложење на честици храна.

Copyright © 2013 „БИОКОМ ТРЕНД” ДООЕЛ Designed by ITGstudio